Gaming

LG lanserar limiterad gamingskärm i League of Legends-utförande

Endast 30 exemplar tillgängliga i Norden

LG lanserar nu en gamingskärm i begränsad upplaga med League of Legends-utförande. Vill du lägga vantarna på denna OLED-skärm gäller det att hänga på låset.

LG Electronics presenterar idag OLED-gamingskärmen UltraGear 27GR95QL som riktar sig mot League of Legends-fans. Denna bildskärm är ett resultat av ett samarbete mellan LG och spelets utvecklare Riot Games. Vid utvecklingen av denna bildskärm har feedback från League of Legends-spelare vävts in. Bildskärmen pryds med design och ikoner från spelet på både skärmens utsida såväl som i dess menyer.

OLED-skärmen är på 27″ med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och finns endast tillgänglig i 30 exemplar i Norden. Responstiden ligger på endast 0,03 millisekunder (grå-till-grå), vilket gör varje enskild bildruta skarpare än vad som är möjligt att åstadkomma med andra paneltyper. Upplösningen är QHD (2 560 × 1 440 pixlar) med en kontrast på 1 500 000:1. Färgåtergivning har en reproduktion på 98,5 procent av färgrymden DCI-P3.

Rekommenderat pris för LG UltraGear 27GR95QL är 9 999 kronor och den kan förbeställas från den 12 oktober. Förbokningserbjudandet inkluderar tre League of Legends-champions och skins till dem, Project: Vi, Snow Moon Caitlyn och Jayce Brighthammer. Mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!