Smarta Hem

Liten mångsidig sensor håller koll på hemmet

Att vi tycker det är kul och användbart med smarta hem sticker vi inte under stolen med. Men, när det som började med ett par smarta lampor växer sig större och större och helt plötsligt omfattar hundratalet produkt runt om i hemmet då?

Då är multisensorer bra att ha och vad är då en multisensor? Enkelt förklarat så är det en sensor som håller koll på och kan mäta flera olika saker. På CES2021 visas än en gång multisensorn OVAL upp och denna mäter inte bara en sak utan fem! Sensorn håller koll på temperatur, ljus, luftfuktighet, rörelse och vatten. Med andra ord en smart liten sensor som enkelt kan placeras ut där du vill ha den.

OVAL

Via den tillhörande appen gör du de inställningar du vill och får sedan notiser om något händer eller om något värde överskrids. Sensorerna ansluts mot en hubb och upp till 15 stycken kan användas via hubben. Kommunikation sker via ditt wifinätverk och sensorerna är trådlös med en förväntad batteritid på upp till 6 månader.

OVAL är kompatibel med Google Assistent, Amazon Alexa, SmartThings, Ring och IFTTT så du bör kunna få dina prylar att samverka på ett smidigt sätt.

Källa: OVAL

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!