Pryl

Loewe lanserar en lyxig espressomaskin för finsmakaren

Håller konstant 92 grader och producerar 1,2 gram espresso i sekunden

För många är en bra start på morgonen en espresso och nu kan Loewe hjälpa till. Företaget lanserar en lyxig espressomaskin för finsmakaren.

Tyska företaget Loewe breddar sitt sortiment och nu med en lyxig espressomaskin. Utöver att tillverka tv-apparater i det övre prissegmentet så lanserar Loewe nu en ny produkt i sitt sortiment – en espressomaskin och dessutom av det lyxigare slaget. Nya Aura.Pure är en professionell espressomaskin med integrerad kvarn.

Konstruktionen säkerställer en konstant temperatur på 92 grader vilket ska ge den perfekta espresson eller annan kaffedryck med för den delen. En snabb upphettningsfas om två minuter låter användaren få till den perfekta kaffeupplevelsen med minimal ansträngning. Den integrerade koniska kvarnen gör det enkelt att ställa in vilken typ av kaffebönor som används eller vilken preferens som föredras. Kvarnen har en antistatisk design så att kaffepulvret centreras när det är malt och den kan även mala kaffebönor för kalla drycker eller bryggkaffe. Aura.Pure levereras med flera olika tillbehör, bland annat en mjölkkanna.

Rekommenderat pris för Loewe Aura.Pure är 1 999 euro och mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!