Apple

Lucka 10 – var rädd om dina prylar

Har vi ZAGGt det förut?

Dags för lucka tio Nobeldagen till ära. Här gömmer det sig skydd till din telefon och en massa extra bonuspaket.

Dagens lucka bjuder på såväl prylar, presentkort och möjlighet till kreativitet – kan man önska sig något mer till jul? ZAGG skyddar din mobil eller vad som helst samtidigt som de bjuder på en penna till iPad.

RÄTTELSE: Har inte vinnaren iPhone 12 Pro Max så skickas de iPhone-skydd som önskas.

Årets kalender är bättre än någonsin och ni som var med oss förra året vet redan hur det går till men vi drar reglerna lite kort igen för alla nya ögon. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att klicka dig in på videon nedan där vi visar upp dagens lucka, prenumerera på vår YouTube-kanal och fyll sedan i dokumentet som finns i beskrivningen till videon. Strax efter jul kommer vi att ha en uppesittarkväll där vi lottar fram samtliga 24 vinnare så missa inte att vara med för att vinna lite hårda julklappar.

Direktlänk till Macradions YouTube-kanal

Vi vill även passa på och ge ett stort tack till ZAGG som bidrar med dagens julklapp! God jul och gott nytt år från oss på redaktionen.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer