Apple

Macradion Podcast: Mannen i jordkällaren

Men vem är han?

Efter ett kort uppehåll på grund av nyhetstorka så är Macradion-gänget tillbaka med full kraft för att prata om Apples senaste helomvändning där Apple nu låter oss reparera våra iPhone- och Mac-datorer själva.

Marcus tar upp Apples egna speltjänst Apple Arcade och pratar om hur fantastiskt härligt det hade kunnat bli och hur de missade bollen helt och kunde ha utmanat Nintendo ordentligt. Istället blev det ganska tråkiga mobilspel som redan finns på App Store men med den enda USP:en att de inte har någon reklam. Vi klagar även lite på Hitta-nätverket som inte fungerar helt felfritt och sedan hyllar vi nya MacBook Pro och frågan är om 14″ eller 16″ är det rätta valet? Sist men inte minst så har vi en överraskning i podden som många av er nog kommer att bli glada över.

HJÄLP OSS

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Du som är Patreon får dessutom podden helt reklamfri varje vecka. Nu finns dessutom Patreon i svenska kronor så ni vet vad ni ger utan konstiga uträkningar på utländska. Missa heller inte vår alldeles egna Macradion-butik!

LYSSNA

FOLJ OSS

Missa inte att prenumerera på vår YouTube-kanal där vi kontinuerligt lägger ut recensioner och mindre tester.

Stort tack, Dennis och de två Marcusarna.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!