Apple

Mark Gurman: Apple Watch Pro får en helt ny design

Kanske en rund?

Mark Gurman är i farten igen och senaste ryktet från Apple-läckaren är att Apple Watch kommer få en Pro-modell som kommer få en ny design, något som inte skett sedan Apple Watch Series 4.

Vi har en MacBook Pro, iPad Pro, iPhone Pro, AirPods Pro och en Mac Pro och nu verkar det vara dags för Apple Watch att få en Pro-modell. Klockan ska enligt Gurman vara relativt nischad och rikta sig mot extremsportare. Modellen kommer vara i titanium och den kommer ha en större skärm än samtliga modeller som finns idag och den kommer inte ha en mer kantig form likt Apples andra produkter har, något som det ryktades om förra året. Även batteritiden ska vara kraftfullt förbättrad tack vare ett nytt batterisparläge så klockan ska kunna vara igång i flera dagar.

I sitt nyhetsbrev beskriver Gurman designen på Apple Watch Pro som en “evolution av den nuvarande rektangulära designen”. Utöver denna klocka har det tidigare ryktas om att nästa serie av Apple Watch-modeller kommer få stöd för att mäta kroppstemperatur men blodtrycksmätningen ser ut att dröja till 2025.

Via MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!