Kultur

“Masters of The Air” kommer släppas under våren 2023

Spielbergs och Hanks krigsserier fortsätter

“Band of Brothers” är en av de bästa krigsserierna om andra världskriget som har gjorts och strax efter kommer “The Pacific” och nästa vår är det dags för del tre.

Är det något som Tom Hanks och Steven Spielberg är riktigt bra på så är det att skapa filmer och serier men de båda herrarna har även ett genuint intresse för andra världskriget. Året var 2001 och första avsnittet av “Band of Brothers” släpptes på HBO och slängde in tittaren i andra världskriget där vi fick se kamratskapen bland militärerna men även den mörka sidan av kyla, död och hunger. “The Pacific” var del två där de bytte ut ett kyligt Europa mot ett varmt och fuktigt Asien och serien släpptes 2010 och den höll nästan samma höga standard som “Band of Brothers”.

https://twitter.com/austinbutlerish/status/1587726066826764296

Nu är det snart dags för nästa del i krigsserien som heter “Masters of The Air” och denna gång kommer vi inte följa marktrupperna utan kommer förflytta oss upp i luften. Det är Apple som köpte rättigheterna till “Masters of the Air” och serien kommer att släppa sitt första avsnitt någon gång under våren 2023. Med bland rollerna hittar vi bland annat Austin Butler som är stekhet just nu efter sin prestation som Elvis Presley i filmen Elvis. Har ni av någon märklig anledning missat både Band of Brothers och The Pacific så kan se båda serierna på HBO Max.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!