Livsstil

MAX lanserar den stora burgaren BIG Classic

Ser ju förbannat god ut

MAX lanserar idag en utmanare till kanske framförallt Big Mac som hittas på McDonalds och deras dubbelburgare heter Big Classic.

Big Classic består av två 90-grams kött som får mysa mellan ett tredelat sesambröd med cheddarost, sweet onion, saltgurka, isbergssallad och MAX originaldressing. Är bacon på burgaren en favorit så kommer den även gå att beställa med det. Precis som med deras andra burgare så kommer den gå att beställa utan nötkött och istället med plant beef.

2023 var omsättningsmässigt vårt bästa år någonsin och trots att burgardöden drabbade många aktörer har vi stått starka. Inom några år är målet att vara den burgarkedja med flest restauranger i Sverige. Därför är det här är en av våra viktigaste lanseringar på länge då BIG Classic på riktigt konkurrerar med världens idag kanske mest välkända dubbelburgare. Men vår version är givetvis både större, bättre och godare, säger Richard Bergfors, vd på MAX Burgers.

Richard Bergfors VD på MAX Burgers

Burgaren kommer som sagt gå att beställa på samtliga MAX-hak runt om i landet från och med den idag och vi kommer kasta oss in på Max på lunchen för att se om den har en match mot Big Mac.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!