Smarta Hem

Moonside bjuder på flerfärgad belysning till hemmet

Skapa mysiga och lavalampsliknande effekter i ditt smarta hem

Smart belysning finns numera mer eller mindre i alla smarta hem. Företaget Moonside har ett par trevliga flerfärgade tillskott med sin egen touch på det hela.

Moonside erbjuder två produkter i form av Moonside Lamp One och Moonside Neon Lighthouse. Det handlar om LED (såklart) och det är Neon Lighthouse som sticker ut med sin speciella design. Gemensamt för båda är att de kan visa upp flerfärgad belysning samtidigt, lite som vi sett från Philips Hue och Twinkly på sistone.

Moonside Neon Lighthouse

Moonside Neon Lighthouse

Denna ser ut som en gammal avlång lavalampa på något sätt och finns att få med olika färg på foten i färgerna blått, svart, grön och rosa. Det går dessutom att köpa till en bas att ställa dessa på om man vill ha en stadigare lampa, dessa finns i silver eller svart och kostar USD 19,90.

Moonside Neon Lighthouse kan visa hela 90 olika dynamiska färgzoner vilket bör kunna skapa en hel del läckra effekter. Pris för denna är just nu USD 67,90 och den kan beställas här.

Moonside Neon Lighthouse

Moonside The Lamp

Moonside Lamp One

Moonside The Lamp påminner till viss del om ett par andra produkter på marknaden, om än i en något mer avlång form. Denna har 120 dynamiska färgzoner vilket innebär att effekterna är många att välja på och kan skapa en läcker stämningsbelysning i hemmet.

Denna kostar USD 69,90 och kan beställas från deras hemsida här.

Båda levereras med en 1 meter lång USB C-kabel och en 15W strömadapter. Ansluts till ditt wifi-nätverk hemma och kräver således ingen hubb. De kan visa 16 miljoner färre och har en livslängd på 50.000 timmar.

I nuläget fungerar dessa med Amazon Alexa, Google Assistent, IFTTT och SmartThings medan stöd för Apple HomeKit sägs vara på gång.

Källa: HomeKit News

Läs mer
Inga inlägg!