Övrigt

Mophie visar upp produkten som laddar alla dina prylar

Powerstation Hub

Mophie som är kända för sina powerbanks har nu lanserat en helt ny produkt som bolaget kallar Powerstation Hub. Hubben kommer utrustad med ett batteri på 6100mAh, en 5W USB-A-port, en 15W USB-A port, en 18W USB-C PD-port och en Qi-laddare på toppen på 5W.

Med i kartongen har vi även olika strömadaptrar som går att ta med sig när man reser så det alltid går att koppla in sin Powerstation Hub. Priset ligger på 995 kronor och går att köpa redan nu på mophies hemsida och senare i sommar kommer den dyka upp hos återförsäljare.

Mophie skriver i sin pressrelease:

”-Som ledande företag inom portabla batterier och laddningsplattor såg vi behovet av att ta fram en mångsidig laddningslösning som man lätt kan ta med sig. Powerstation hub förenklar laddning av flera mobila enheter då den fungerar som ett nav för att ladda upp flera mobila enheter med USC-C PD eller trådlös laddning. Vår nya powerstation hub erbjuder flera former av laddmöjligheter när du behöver det mest. Dagarna man söker efter ett kompatibelt strömuttag i hotellrummet eller får slut på ström på flygplatsen är över, säger Gavin Slevin, General Manager, ZAGG International.”

https://www.youtube.com/watch?v=F-nZNSxm7Ek&feature=youtu.be

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!