Smarta Hem

Nest-kameror kan nu säga till om garageporten är öppen

Kräver dock abonnemanget Nest Aware

Google Home fortsätter att förbättras och nu kan anslutna kameror från Nest säga till om garageporten är öppen. Bra för säkerheten och den glömske.

Google har i ett blogginlägg informerat om en del nya funktioner till appen Google Home. En av dessa är att användare med säkerhetskameror från Nest nu kan få besked om garageporten står öppen.

Funktionen fungerar med Nest Cam (Indoor Wired) samt Nest Cam (Indoor/Outdoor) och det behövs ett aktivt abonnemang på Nest Aware för att få det hela att fungera. Kör du på batterivarianterna så behöver dessa vara anslutna till ett eluttag. För att läsa mer om hur man går tillväga så klickar här.

En annan nyhet är att det nu kommer att finnas utökat stöd för Net Cam Outdoor (1st Gen) i appen Google Home och även möjlighet att se historik på ett annat sätt. För mer information om förändringarna, läs vidare här.


En annan ny funktion skräddarsydda videoklipp som börjar rullas ut denna vecka via förhandsgranskningsversionen av Google Home-appen. Med denna går det att skala bort allt som inte är intressant och sedan spara ner klipp som betyder något.

Källa: Google

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!