Apple

Nu kan du få upp till 12TB på iCloud+

Ingen är gladare än Attefors, eller?

Som en del av sitt iPhone 15-evenemang presenterade Apple idag nya högre lagringsalternativ för iCloud+.

Tidigare kunde du som mest ha ett iCloud-konto med 2 TB lagringsutrymme, för 129 kronor/månad. Från och med den 18 september kommer Apple att erbjuda 6 TB och 12 TB, vilket ger mer lagringsutrymme för foton, videor, dokument och data men de nya lagringsnivåerna kommer med en större prislapp. iCloud+ på 6 TB kommer att kosta 399 kronor per månad och 12 TB kostar dubbelt så mycket, till 799 kronor per månad. Precis som de andra lagringsnivåerna kan lagringen delas med upp till sex personer via Familjedelning.

Utöver lagringen så ingår samma funktioner på de nya nivåerna som på de tidigare som till exempel Privat reläservice på iCloud, Dölj min e-postadress, Säker HomeKit-video och mer. Det är fortfarande oklart om de nya lagringsnivåerna kan kombineras med ett Apple One-abonnemang för att lägga till ytterligare 2oo GB lagring, vilket ger en total lagringstilldelning på 12,2 TB.

Smakar det, så kostar det men nu har Apple åtminstone ett svar för de personer som redan hade fyllt sina tidigare 2,2 TB(2 TB iCloud + 2oo GB från Apple One). Du kommer att kunna börja prenumerera på de nya lagringsnivåerna från och med måndagen den 18 september.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!