Kultur

Nu kan du logga in med ett eget konto på SVT Play

Det var ju på tiden!

SVT Play har under en period tillåtit vissa utvalda användare att beta-testa en ny funktion som gör att det går att skapa ett konto på SVT Play och nu har funktionen rullats ut till alla.

Nu när du besöker SVT Play så kommer du få en fråga om du vill skapa ett konto. Det går att logga in med Apple, Google eller med e-postadress och allt du tittar på kommer synkas mellan alla enheter där du är inloggad. Det går att skaffa flera konton och använda på samma enhet om ni är fler i familjen och detta är en tacksam funktion så vi som kanske börjar se något på SVT Play på tv’n slipper spola fram tills där vi var om vi istället vill fortsätta senare på till exempel en surfplatta.

Det går även att lägga till tittarhistorik så allt du tidigare har sett på till exempel din tv kommer importeras till ditt konto så du enkelt vet vad du har sett och inte. En annan fördel med det är att personliga rekommendationer snabbt kommer att bli bättre. Funktionen är inte helt klart så lite skavanker här och var kan uppkomma.

Källa: SVT

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!