Mobil

Nu släpps värstingmobilen Xiaomi 14 Ultra i Sverige

Samarbetet med Leica fortsätter kring mobiltelefonens kamera

Mobiltelefonen som ser ut att ha parat sig med en systemkamera finns nu att köpa i Sverige. Nya Xiaomi 14 Ultra finns i två olika färger, svart och vit.

Xiaomi 14 Ultra som presenterades för den globala marknaden vid MWC 2024 i Barcelona går nu att köpa i Sverige. Mobiltelefonen drar blickarna till sig med kameraön som är av modell större men som ska erbjuda fotografering utöver det vanliga i en mobiltelefon. Den har en 6,73″ AMOLED-skärm med en upplösning på 3 200 x 1 440 pixlar och skärmen skyddas av Corning Gorilla Glass Victus.

Processorn är den senaste från Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3 Mobile och när det gäller kameran så fortsätter samarbetet med Leica. Kameran har en 50 MP huvudsensor, en 50 MP ultravidvinkelsensor och en 48 MP telefotosensor och det går att fotografera med både Leica Authentic Look och Leica Vibrant Look som ger bilderna en unik prägel och selfiekameran är på 32 MP. Batteriet i Xiaomi 14 Ultra är på 5 000 mAh och det medföljer en 100 W HyperCharge-laddare som fyller batteriet på endast 19 minuter.

Rekommenderat pris för Xiaomi 14 Ultra är 17 990 kronor i konfigurationen 16 + 512 GB och den finns tillgänglig i färgerna svart samt vit. Mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!