Smarta Hem

Ny app samlar alla HomeKit-prylar på en plats

Ger dessutom information om vad produkterna kan göra i ditt smarta hem

En ny app i App Store samlar alla HomeKit-produkter och beskriver vad de kan. Smart som tusan!

Mängden produkter och tillbehör som stöder Apple HomeKit växer hela tiden och med detta blir det också svårare att hålla reda på alla produkter. Tyska utvecklaren Yannic Fries har nu släppt appen HomeDevices som fungerar som en katalog över vilka Apple HomeKit-kompatibla produkter som finns på marknaden.

HomeDevices

Dessutom finns information om vad respektive produkt är kapabel till att klara av vilket är bra för dig som vill veta mer innan ett köp.

Appen finns för iOS och är kostnadsfri. Allt har blivit möjligt tack vare entusiaster och konsumenter som tillsammans bidragit med information om de många olika produkterna.

Det är också möjligt att ge appen åtkomst till din Hem-app varpå alla dina egna prylar listas i appen. Vid en snabb kontroll blir det uppenbart att katalogen inte är komplett men i takt med att den sprids så kommer säkert saknade produkter att läggas till eftersom det hela tiden släpps nya produkter för Apple HomeKit.

Källa: HomeKit News

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer