Övrigt

Ny datorer och andra roliga prylar från Microsoft

Black is back!

Häromdagen höll Microsoft låda i New York och presenterade nyheter. Lustigt nog valde man att inte livestreama händelsen. Däremot har man producerat en rad filmer från de produkter som släpptes.

Microsofts hårdvarudivision blir allt mer spännande och utöver uppdateringar av Surface i sin sjätte upplaga så fick vi se än nu version av deras traditionella bärbara samt den stationära Studio 2. Den enda egentliga besvikelsen i sammanhanget är det faktum att de forsätter med sina proprietära kontakter i stället för att bara ge upp och köra USB-C för hela slanten.

Svenskt lanseringsdatum är ej ännu presenterat för några av produkterna.

Microsoft Surface Pro 6

Snabbare processor, bättre batteritid, bättre kamera men mest stolta var man nog att Surface nu åter igen finns i svart.

Microsoft Surface Laptop 2

Surface Laptop återspeglar uppgraderingarna från Surface Pro 6 inklusive stoltheten att den kommer i svart. Upp till 85% snabbare.

Microsoft Surface Studio 2

Doldisen i sammanhanget – den stationära datorn med touchskärm som inte liknar någonting annat. 28 tumsskärmen är kvar men datorn lovas vara 35% snabbare och grafikprestandan hela 50% snabbare.

Microsoft Surface Headphones

Eventets största överraskning var ändå Surface Headphones – brusreducerande hörlurar som i alla fall på bild ser ut att vara riktigt snygga. Automatiskt start och stopp när du tar över dem och givetvis möjlighet att börja prata med Cortana vilken sekund som helst. Till skillnad den andra hårdvaran är det USB-C som gäller här.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!