Smarta Hem

Ny utomhuskamera och mer belysning från WiZ

Lanserar även en funktion för att synka med musiken

Även WiZ har lanserat lite nyheter lagom till sommaren. Utöver belysningsprodukter lanseras en funktion för att synkronisera musik med belysningen samt en utomhuskamera.

WiZ som fokuserat på belysning och så smått utökat sin produktportfölj utökar nu denna ytterligare. Utöver nya belysningsprodukter och en utomhuskamera lägger man även till en funktion för att synkronisera musiken med belysningen.

Den nya WiZ Smart Fairy Light är 20 meter lång och består av 160 LED-ljuskällor som lyser i olika vita nyanser och den kan även visa olika färger samtidigt. Ljusslingan går att använda såväl inomhus som utomhus. I appen kan användaren välja mellan 30 förinställda statiska och dynamiska ljuslägen. Rekommenderat pris är 1 149 kronor.

Sedan tidigare finns det en säkerhetskamera för inomhusbruk och nu kompletterar man med en för användning utomhus. Nya WiZ Outdoor Camera kan detektera både rörelse och ljud och meddelar via WiZ-appen. Den kommer även att finnas tillgänglig med en vägglampa som kan utlösa ett ljuslarm som en avskräckande effekt. Rekommenderat pris är 1 499 kronor.

För den som har flera belysningsprodukter från WiZ så går det nu att låta dessa synkronisera med musiken som spelas upp i hemmet. Funktionen använder mobiltelefonens eller surfplattans mikrofon och får därigenom ljuset att blinka, ändra styrka eller färg i takt med musiken.

Utöver ovan nämnda produkter lanseras även en ny trådlös kontroll för belysningen, WiZ Smart Dial Switch som har en roterbar knapp där det är enkelt att dimma belysningen. Det är också möjligt att trycka på den fyrkantiga panelen för att utlösa fyra ljusscener som finns sparade i appen. Den har ett inbyggt batteri som laddas via USB. Rekommenderat pris är 329 kronor.

Vi får också se nya GU10 i färg och vitt ljus, med glas som finns i olika paket.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!