Smarta Hem

Nya Eve Outdoor Cam dyker upp på Amazon

Utomhuskameran har inbyggd floodlight samt stöd för HomeKit Secure Video

Smart säkerhetskameror för utomhusbruk är bra att ha i många avseenden. Nu är nya utomhuskameran Eve Outdoor Cam på gång och har dykt upp på tyska Amazon.

Det var i början på året, närmare bestämt på CES 2022 som Eve valde att visa upp sin nya utomhuskamera, Eve Outdoor Cam. Utomhuskameran har stöd för Apple HomeKit samt HomeKit Secure Video och har en inbyggd floodlight.

Eve Outdoor Cam

Via stödet för HomeKit Secure Video lagras inspelat material krypterat på Apples iCloud servrar och kan endast ses av användaren.

Eve Outdoor Cam ansluts till elnätet och ska enkelt kunna ersätta en befintlig ljuskälla eller floodlight i ditt hem. Upplösningen ligger på 1080p med 24 fps och synfältet som täcks är 157°. Rörelsedetekteringen är av den infraröda typen och täcker 100° på ett avstånd upp till 9 meter vid en installerad höjd på 2,5 meter. Kapslingsklassen är IP55.

Eve Outdoor Cam

Rekommenderat pris för Eve Outdoor Cam är USD 249,99 och leveranserna ska börja den 17 maj. Vill du ta en titt på den via tyska Amazon kan du göra det här. Än så länge listas kameran inte på Eve’s egna hemsida.

Ska du lägga vantarna på nya Eve Outdoor Cam?

Källa: HomeKit News

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!