Smarta Hem

Nya rykten om HomePods från Apple under 2023

Mark Gurman nämner även en ny enhet med inbyggd display

Apple sägs arbeta på nya, uppdaterade versioner av sina smarta högtalare, HomePod. Dessutom väcks ryktet om en enhet med inbyggd display till liv igen.

Det är reportern Mark Gurman på Bloomberg som i sitt senaste nyhetsbrev nämner nya produkter från Apple. Enligt honom ska det komma en uppdaterad version av HomePod mini samt två andra enheter vilka ryktas vara en återkomst av en större HomePod samt en smart högtalare med inbyggd display.

Även om detta är rykten i nuläget och om de förverkligas så sker det inte förrän slutet av 2023 eller början av 2024 så vi får hålla hårt i pengarna ett tag till. Enligt Mark så har Apple åtminstone minst 4 nya enheter för det smarta hemmet på gång i sina utvecklingslabb men inte alla lär nå marknaden. Mest troligt är en dyrare HomePod vilket det ryktats om ett tag nu.

Kodnamnet för den nya HomePoden är B620 och sägs använda samma S8-chipp som kommande Apple Watch Series 8 och ha ungefär samma storlek och ljudkvalitet som original-HomePoden.

Apple HomePod får stöd för Spotify

Uppdateringen av HomePod mini sägs primärt kretsa kring stöd för Bluetooth 5.2 eftersom en uppdaterad audio-codec nyligen släppts.

De övriga produkterna som nämns är en kombinerad iPad och högtalare som lämpar sig för köket samt en enhet för vardagsrum som kombinerar en Apple TV, kamera och en HomePod. Vilken enhet ser du helst i ditt hem?

Källa: 9To5Mac

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!