Apple

Pareto Security hjälper dig att hålla din Mac säker

Säkra din dator medans du kan tänka på annat!

Apple har flera inställningar för säkerhet och intrång men att hålla reda på allt detta är inte alltid en enkel uppgift – Det är här Pareto Security kommer in!

Genom en enkel sökning med Pareto Security så får användare upp en bild på vad som är aktiverat eller inte på sin Mac för att säkra upp den från malware och andra intrång på sin dator. Pareto Security är ämnat för att vara en så enkel programvara som möjligt för den vanliga användaren så du slipper läsa på om hur du aktiverar brandvägg och säkerhetsfunktioner eller om appar har den senaste uppdateringen. 

Dessutom förklarar det vad varje inställning har för funktion och gör det enkelt för dig att avgöra om det borde vara aktiverat eller inte för att passa din säkerhet. Pareto Security kan köras i bakgrunden på din Mac och kan analysera och visa data för flera Mac-datorer samtidigt vilket underlättar för företagare som vill hålla datorerna säkrade. Om du är intresserad av Pareto Security så kostar det endast 17 dollar (ungefär 160 kronor) för en livstids användning på obegränsat antal personliga enheter.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!