Smarta Hem

Plejd lanserar trådlös rörelsevakt

Börjar även sälja en ny utomhusarmatur i tre olika färger

Plejd har lanserat två nya produkter för våra smarta hem. En ny utomhusarmatur i tre olika färger men också en trådlös rörelsevakt som förenklar vardagen.

Svenska Plejd har visat upp två nyheter i sitt sortiment. Vi får dels se en helt ny produkttyp i form av en trådlös rörelsevakt samt en ny utomhusbelysning som kommer i tre olika färger.

Den trådlös rörelsevakten WMS-01 kan användas för at tända och/eller släcka belysning baserad på rörelse. Detekteringsräckvidden är upp till 7 meter för stora rörelser och 3,5 meter med små rörelser. Synfältet täcker 90 grader och batteriet sägs ge 10 års livslängd. Montering sker via dubbelhäftande tejp och den är avsedd för inomhusbruk. Mer information finns att läsa här.

Väggarmaturen OUT-01 för utomhusbruk har en inbyggd LED för att lysa upp fasader. Färgtemperaturen är justerbar och det går att ställa in så att den lyser uppåt, nedåt eller åt båda håll samtidigt. Funktioner som astrour med batteribackup finns vilket tänder och släcker vid solnedgång och soluppgång. Utomhusbelysningen meshar med företagets andra produkter. Den finns i tre olika färger; svart, vit och grå och mer information finns på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!