Recensioner

Power Hub Multi-Device Wireless & Charging Station från Alogic är bara så komplett

Laddar typ allt

Det finns laddare, dubbla laddare, trådlösa laddare och så finns det denna laddplatta från Alogic som klarar hela 2 + 2 enheter samtidigt.

Genom de två trådlösa laddzonerna, en USB-A- samt en USB-C-kontakt klarar den att skicka ut totalt 40 watt samtidigt. Det räcker nästan till att köra fullt ös på  10 W för respektive trådlös zon samtidigt som vi laddar 18 W via USB-C (PD) och 7,5 W via USB-A.

ALOGIC Power Hub Multi-Device Wireless & Charging Station

Utseendemässigt följer den Alogics mörkgråa stil med högkvalitativa plast med metallegering och textilunderlag. Ironisk är den enda delen som inte är så snygg på den företages egna logotyp. Paketeringen känns också lite billig i sammanhanget.

Vi har inne en rad produkter från Alogic och varje gång vi öppnar den förhållandevis billigt designade förpackningen så blir vi överraskande hur hög kvalité det är på produkten vi tar ut därifrån.

ALOGIC Power Hub Multi-Device Wireless & Charging Station

Funktionsmässigt är det klockrent att ha denna platta i exempelvis hallen eller som hos oss, bakom soffan i TV-rummet. Det gör att båda vi själva och besökare alltid har någonstans att lägga sina grejer som behöver laddas och kopplar vi in en USB-A till lightningkabel så finns det inget den inte laddar och det gör den dessutom snabbare än den medföljande femwatts-laddaren från Apple. Notera dock att inga kablar mer strömkabeln ingår.

Recension: Alogic Power Hub Multi-Device Wireless & Charging Station

Fördelar

  • Hög strömstyrka
  • Laddar allt och det samtidigt
  • Premiumkvalité

Nackdelar

  • Kunde varit ännu snyggare
  • Korta usb-kablar borde följt med

Detaljer

  • Laddning: Qi-laddning (10 W) x 2, USB-A (7,5 W) x 1, USB-C (18 W PD) x 1
  • Färg: Rymdgrå.

Recensionsexemplar från Lifestyle Store.

Sammanfattning

Två trådlösa laddare, två USB-laddare varav den ena stödjer den moderna USB-C Power Delivery-snabbladdning för ett fashionabelt pris på cirka 1300 kronor gör den här till i det närmaste en perfekt produkt. Det som saknas är möjligen en något mer strömlinjeformad design samt att de hade skickat med kablar som dessutom gärna hade varit tämligen korta - det kan vara svårt att få tag på och ingen uppskattar en sladdhärva.

Betyg: 4.5 / 5

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer