Smarta Hem

Prylen ditt sminkbord saknat under alla år

Nya AirLit kombinerar tre olika produkter i en och samma

Varje år dyker det upp ett gäng produkter på elektronikmässan CES som får lite extra uppmärksamhet. En av dessa är AirLit från brittiska startupen GeoSmartPro.

AirLit från GeoSmartPro tar tänket lite längre och presenterar en bords- och golvfläkt som är en sminkspegel och en ringlampa med mobilhållare. Vad mer behöver du för sminkbordet eller hemmakontoret? AirLit är portabel och kan lätt flyttas runt i hemmet och i tider med hemarbete kan den lätt flyttas från sminkbordet till skrivbordet för möten och välbehövlig svalka.

AirLit

Enheten styrs enkelt med en touchkontroll på foten eller via röststyrning från Google Assistent eller Amazon Alexa. Ljusinställning för ringlampan kan väljas mellan 3000-5000K och den går att dimma från 10-100% för behagligt ljus.

Det finns en magnetisk spegel som fästs enkelt över fläktens framsida vilket är perfekt när du behöver fixa till dig lite. Fläkten kan förlängas från en bordsvariant (40 cm) till en golvvariant (100 cm) och även vinklas för optimal svalka. 180° vertikal justering och 270° rotation ger dig vad du behöver. Fläkten har tre olika ljusläge och hastigheten kan ställas in i låg, medium eller hög beroende på vad du föredrar.

Som lite extra grädde på moset har den även “Reverse charging” vilket låter dig ladda din mobil vid behov. Den reducerar även blått ljus vilket ger ett behagligare ljus vid skrivbordsarbete. Det inbyggda batteriet räcker i upp till 15 timmar.

Vill du läsa mer om AirLit kan du göra det på deras hemsida.

Vad behöver du mer i en fläkt sa du?

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!