Recensioner

Qi2-laddaren från Nomad är ett snyggt tillskott på skrivbordet

Riktigt snygg till och med

Med Qi2 kommer laddning med magneter till allt fler enheter än bara iPhone och Nomad är snabba ute med sin Qi2-laddare som kort och gott heter Stand.

Qi2 – mer eller mindre ett annat ord för MagSafe

Stand är en ny laddare från tillbehörstillverkaren Nomad och den kommer utrustad med kraftfulla magneter och laddaren är i robust metall med en glaspanel på framsidan. Den har stöd för nya Qi2-tekniken som mer eller mindre är vad MagSafe är idag – men nu kommer det inte krävas en iPhone. Det betyder att om du har en Qi2-certifierad telefon så är det bara att placera telefonen på laddaren så skjuts det in 15 härliga watt i din enhet.

Det är en stark magnet som håller mobilen på plats

Som Doktor Alban hade sagt – det är stabilt

Stället står stabilt på bordet tack vare sin höga vikt på 613 gram och när vi tar loss mobilen från stället så rör det sig inte ur fläcken vilket är tacksamt. Eftersom telefonen sitter fast med magneter så går det lika bra att ha telefonen i landskapsläge eller porträttläge och har du en iPhone så aktiveras så klart StandBy-läget så fort du vrider telefonen i landskapsläge.

En lång USB-C-kabel men ingen laddare

När det kommer till dess design så kan vi inte annat än att älska den stilrena och lite industriella känslan som den ger oss och att den väger en del är något som vi uppskattar. Nomad skickar även med en flätad USB-C-kabel på hela två meter så vi enkelt kan flytta runt den på vårt skrivbord oavsett vart eluttaget sitter. Det som är lite trist är att vi får leta upp en egen 20 watts-laddare då det inte följer med någon i förpackningen.

En lång USB-C-kabel men laddaren får du ordna själv

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!