Apple

Rykte: Apple presenterar “Mac Studio” och “Studio Display” imorgon

"Studio Display" med en lite mindre prislapp än Pro Display XDR

I takt med att vi närmar oss morgondagens event haglar ryktena in om vad Apple kan tänkas presentera under “Peek Performance”.

Rykten om att Apple tänker släppa skärmar i en prisklass som tillåter oss vanliga svenssons att öppna plånboken har cirkulerat ett tag och nu när vi närmar oss eventet har det tagit fart på allvar. Den något oprövade läckan och Youtubern Luke Miani påstår nu åtminstone att den med stor sannolikhet presenteras under morgondagens event. En 27 tum stor skärm med lite tjockare ramar än Pro Display XDR tillsammans med ett yttre som påminner mycket om iMac 24, denna skärm tros landa på en rimligare om än dyr prislapp för att kunna locka fler konsumenter och få namnet “Studio Display”.

Men Luke Miani är inte färdig där utan slår hål på rykten om att en Mac mini Pro är nästa stationära Mac från Apple, där vi länge har tagit för givet att den ska krympa och påminna om nuvarande Mac mini i rymdgrå kulör. Miani visar istället upp renderingar på en Mac mini som är märkbart mycket större än nuvarande modell och påstår att denna kommer att heta “Mac Studio”. “Mac Studio” kan antingen få M1 Pro och M1 Max innanför huven men det kan till och med visa sig bli denna Mac-dator som presenterar Apple Silicons andra generation av chip, nämligen M2. Imorgon klockan 19.00 får vi reda på om Luke Mianis rykten stämmer så se till att vara med oss när Apple avtäcker årets första produkter.

Via: MacRumors

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!