Apple

Rykte: Kommande MacBook Air kan få en vit flärp

iMac 24 får en bärbar tvilling

Apples populära MacBook Air ryktas från flera håll att få en rejäl uppdatering nästkommande år.

Jon Prosser var tidigt ute med ryktet att Apple kommer uppdatera MacBook Air i samma färger som förgyller iMac 24 från i år. Detta tillsammans med de vita skärmkanter som pryder framsidan på den datorn. Senaste ryktena får nog tas med en nypa salt då det även nämner att skärmen ska gå över till mini-LED och alltså få en flärp som nyligen lanserades med MacBook Pro-serien. Om detta stämmer tillsammans med att chippet blir M2 kommer alltså nya MacBook Air troligtvis få en saftigare prislapp, som nog lägger sig strax under priset för nya MacBook Pro 14 tum.

Dessutom nämner 9to5mac att Apples anledning till att vita skärmkanter blev standard på den iMac-modellen var för att bättre matcha folks hem. En MacBook kommer användas överallt eller troligtvis vara stängd på ett skrivbord när den inte används. Men ryktena lär närma sig sanning då denna tros lanseras någon gång under 2022.

Via: Macrumors

Konceptbilder: RendersByIan

 

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer