Pryl

Så fungerar de olika varianterna av Logitech MX Mechanical

Click click click
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Prisjakt

Logitech MX Mechanical kombinerar det bästa från två världar. Det mekaniska från gaminghörnan och det lite mer klassiska utseendet från kontoret.

Det är alltså grått och fint. Ingen julgransbelysning till RGB-lampor. Men det mekaniska är där. De finns också i en ljusare variant för endast Apple-användarna. De mörkgråa vi testat är gjorda både för PC och Mac. Med gjorda menar vi att tangenterna har symboler som passar både Windows och MacOS.

Ansluter gör vi antingen via bluetooth eller den nya Bolt-adaptorn. Av någon anledning använder den USB-A i stället för USB-C. Laddsladden som följer med är USB-A till USB-C. Det gillar vi inte.

Men utöver det så älskar vi MX Mechanical. Mekaniska tangentbord har olika karaktär beroende på hur deras brytare är gjorda. MX Mechanical finns i alla de tre vanligaste versionerna. Clicky-varianten använder vi i vår ensamhet medan de tystare Linear och Tactile får komma in i det öppna kontorslandskapet.

I videon ovan får du höra skillnaden på dem. Men också vad det är som gör mekaniska tangentbord mekaniska och vad det egentligen innebär.

Bästa pris på Logitech MX Mechanical

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!