Smarta Hem

Så mycket kommer Segway’s Navimov-serie att kosta

Är det värt priset att slippa gräva?

Alla som har en robotgräsklippare brukar älska deras lilla hjälpreda men att gräva ned gränsvajrarna är långt ifrån en underhållande uppgift – men nu blir det lättare.

Segway verkar lösa det stora ångestmomentet med att köpa en robotgräsklippare genom att lansera Navimov som inte kräver några gränsvajrar utan allt sker med virtuella gränser som du ställer in i appen. Du tar helt sonika en promenad med din robotgräsklippare under installationen och då mappas din trädgård upp. Skulle du ändra något i din trädgård så som att du planterar ett par buskar eller gräver ned en pool i marken så kan du direkt i appen fixa detta så din bästa vän i trädgården inte tar ett dopp eller klipper ned dina krusbär.

Navimov är även utrustad med ett stöldskydd så om den skulle flyttas utanför din tomtgräns så får du direkt ett larm och platsinformation i appen. Den använder sig av EFLS (Exact Fusion Locating System) som ska ge den en noggrannhet på centimetern tack vare flera sensorer som kombinerar informationen som hämtas in. Batteriet på värstingmodellen är på 10 400 mAh och kan klippa upp till 3 000 kvadratmeter.

Så vad kostar det då att få en smart robotgräsklippare där du slipper lägga en hel semesterdag på att gräva ned gränsvajrar? Navimov finns i ett par olika modeller och priset ligger mellan 14 299 kronor upp till 28 599 kronor beroende på vilken modell du väljer.

 

Via: Segway

 

 

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!