Apple

Så skulle iPhone 14 kunna se ut

Det ser inte så nice ut va?

Nytt år och nya rykten och ett rykte som hängde med från förra året är att nästa iPhone kommer komma utan sensorpanel och istället ha ett litet kamerahål i toppen av skärmen.

Baserat på dessa rykten har nu utvecklaren Jeff Grossman lagt upp en bild på Twitter där han visar hur telefonen skulle kunna se ut med kamerahål istället för sensorpanel. Som ni kan se på bilden nedan är kamerahålet lite bredare än normalt men frågan är om Apple lyckas klämma in all teknik för Face ID på så lite yta. Undertecknad hade nog i ärlighetens namn istället sett att sensorpanelen får stanna för nedan kamerahål ser inte helt kul ut.

iPhone 14-serien kommer visas upp i september och det ska bli spännande att se vad Apple hittar på med både design och ny teknik för nu har de haft samma design i två år så det är det dags för nått nytt tycker vi.

Källa: Twitter

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer