Smarta Hem

Samsungs event “Life Unstoppable” visade upp nyheter

Alla hemmets rum täcktes in med innovativa produkter och lösningar

Samsung höll häromdagen ett event under namnet “Life Unstoppable” där vardagen visades upp. En interaktiv presentation av många produkter på ett lekfullt sätt.

“Life Unstoppable” var namnet på det event där Samsung passade på att visa upp många av sina produkter i en hemmiljö. Det var ett interaktivt event där företaget byggt upp ett hem i studiomiljö och där varje rum sedan presenterades med tillhörande produkter. Att Samsung har många lösningar och produkter i sitt ekosystem för våra hem råder det inget tvivel om och allt från vitvaror till mobiltelefoner och tv-apparater visades upp tillsammans med robotdammsugare och högtalare.

Bespoke Cube Air Purifier

Under eventets berättande visades vi från rum till rum i ett fiktivt hem där olika produktkategorier presenterades av en medarbetare från Samsung. I tur och ordning fick vi se följande rum och produkter visas upp:

  • Kitchen – Bespoke Dishwasher, Bespoke Refrigerator, Infinite Line Hood & Induction, Infinite Line Oven, The Frame
  • Laundry room – Bespoke Jet, tvättmaskin och torktumlare
  • Hallway – Bespoke AirDresser, Bespoke ShoeDresser
  • Bedroom – Sound Tower, The Serif, Wireless Charger Trio
  • Gaming room – Smart Monitor, Odyssey Neo G9, Galaxy Z Fold3
  • Cinema room – The Premiere, Bespoke Cube Air Purifier
  • Living room – Neo QLED 8K, Soundbar Q950A, Galaxy Z Flip3, Jet Bot AI+

Hela konceptet var trevligt genomfört även om man varvade nyheter med redan lanserade produkter så framgick det ändå att företaget har ett brett ekosystem.

Vilken är din bästa produkt från Samsung i ditt smarta hem?

Källa: Samsung

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer