Kultur

Säsong två av Sagan om Ringen: Maktens Ringar har fått en teasertrailer

Gillade ni första säsongen?

När sommaren nästan är över kan vi glädja oss åt att det i alla fall kommer gå att se säsong två av Sagan om Ringen: Maktens Ringar och nu har en första teaser släppts.

Den 29 augusti är det premiär för säsong två av Sagan om Ringen: Maktens Ringar och då kommer vi återigen se Charlie Vickers axla rollen som den onda Sauron. Vi kommer få se karaktärer så som Galadriel, Elrond, Prins Durin IV, Arondir och Celebrimbor och Amazon skriver följande om handlingen:

I den nya säsongen av Maktens Ringar har Sauron återvänt. Utdriven av Galadriel, och utan armé eller allierade, måste Sauron lita på sin egen skicklighet för att återuppbygga sin styrka och se över skapandet av Maktens Ringar, som låter honom förbinda alla människor i Midgård under sin ondskefulla vilja. I samma storslagna anda som den första säsongen, kastas nu de mest älskade och sårbara karaktärerna in i ett växande mörker, vilket tvingar var och en att hitta sin plats i en värld som förs allt närmare gränsen till katastrof. Alver och dvärgar, orcher och människor, trollkarlar och Harfoots… när vänskaper spänns åt allt mer och kungariken börjar splittras, kämpar de goda krafterna för att hålla kvar i det som betyder allra mest … varandra.

Säsong två har världspremiär på Amazon Prime den 29 augusti men nu längtar vi inte allt för mycket utan passar på att njuta av att sommarvärmen äntligen har kommit.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!