Recensioner

Satechi – Laddplattan som har allt

En platt sak som står ut

Det eviga trasslet med sladdar är över.

Vi har tagit en närmare titt på Satechi Trio trådlösa laddningsplatta. Laddplattan vänder sig till den inbitne Appleanvändaren. Den är gjord för att ladda iPhone, AirPods och Apple Watch – samtidigt.Satechi trio

Allt för många sovrum har en röra av sladdar vid nattduksbordet. En för varje produkt som ska behöver vara fulladdad och redo till nästa morgon. Satechis laddplatta ser till att tre av dina Apple-enheter enkelt är fulladdade.

iPhonen laddas med upp till 7,5W och läggs på en gummiring på högersidan av plattan. Gummiringen gör så att telefonen ligger kvar på plattan samtidigt som gummiringen visar var telefonen ska placeras. I mitten av plattan finns en nedsänkning där fodralet till Apples AirPods alternativt Apples AirPods Pro placeras. Nedsänkningen är utformad så att det inte spelar någon roll om du har Pro varianten eller vanlig AirPods med trådlös fodral, båda ligger lika bra kvar i nedsänkningen och laddas med upp till 5w.

Sist men inte minst så finns det på vänsterkanten av laddplattan en laddare för Apple Watch på upp till 2,5w. Här har Satechi satsat på samma finess som Apple själva. Möjligheten att vinkla upp den keramiska plattan för klockan. En del armband till Apple Watch gör det omöjligt att placera klockan liggande utan det krävs att den står upp medan andra armband gör sig bäst liggandes.

Satechi Trio trådlösa laddningsplatta har en metallram i samma Rymdgrå färg som Apples datorer kommer i medan ytan upptill är svart plast. Upptill finns det även tre led lampor som indikerar om någon av de tre olika delarna av laddplattan används.

Läs mer
Inga inlägg!