Recensioner

Satechi – Slim X1 & Slim X3 Keyboard

Tangentborden som slår Apple på fingrarna

Satechis senaste tangentbord Slim X1 och Slim X3 är här och vi har fått testa båda.

Det som gör de här två lite speciella jämfört med Apples Magic Keyboard är att vi kan ansluta dem till flera enheter. Båda Slim X1 och X3 ansluter sig via blåtand och har bakgrundsbelysta tangenter.

Slim X1 kan anslutas till tre enheter och detta tangentbord är av typen mindre modell och saknar den numeriska delen. För att skifta mellan enheter får man använda sig av FN-tangenten och siffrorna 1,2 och 3.

Slim X3 har möjlighet att anslutas till 4 enheter och eftersom det är ett fullstort tangentbord har Satechi lyckats få in knappar för alla enheter längst upp till höger. Slim X3 är det tangentbordet som ni ska välja om ni önskar ett fullstort tangentbord som då har den numeriska delen.

Att ansluta båda tangentborden är superenkelt och det räcker att starta dem och för att hitta dem i Bluetooth-inställningarna på vår Mac eller iOS-enhet. När man vill koppla samman tangentbordet med flera enheter räcker det med att hålla inne tangenterna i tre sekunder för att sätta dem i parningsläge.

Att använda tangentborden och skriva på dem är otroligt skönt. Det är knappt något motstånd i tangenterna när vi trycker på dem och vi får en riktigt bra batteritid. Under vårt test har vi haft dem igång under en hel vecka utan att stänga av dem och batteriprocenten har knappt rört på sig. vilket tyder på att vi väldigt sällan kommer behöva sätta dem här på laddning. När vi väl ska ladda dem så använder vi oss av den medföljande USB-C kabeln.

Ska vi hitta någonting negativt med de här tangentborden så är det den bakgrundsbelysta delen. För en full förklaring av detta kan du se allt i vår video-recension som ni hittar här nedan.

Slim X1 kostar ca. 799 kr och Slim X3 kostar ca. 849 kr

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!