Smarta Hem

Se maten tillagas i Xiaomis transparenta riskokare

Har även funktion för att ångkoka maten

Har du tröttnat på tv-tablån och mängden mindre intelligenta tv-program så är detta prylen för dig. Se din mat tillagas i en transparent riskokare från Xiaomi.

Kinesiska företaget Xiaomi fortsätter att förse marknaden med smarta produkter för våra hem. Inom segmentet hushållsapparater så gillar vi på Teknikveckan bland annat deras luftfritöser och i Kina hittar man nu ännu en trevlig produkt. Deras riskokare Xiaomi Mijia Transparent Steaming Rice Cooker erbjuder full insyn i matlagningen vilket kan bli en färgglad händelse. I stort sett hela enheten är transparent och styrs antingen via knappar upptill eller via Xiaomi Home-appen. Den rymmer 4 liter och har 7 olika lägen för tillagning. Givetvis går den att programmera in så att maten är färdig när du kommer hem från arbetet.

Xiaomi Mijia Transparent Steaming Rice Cooker har även funktion för att ånga maten vilket innebär lite mer hälsosam mat för den som så önskar. Fast med ångning så försvinner möjligheten att se maten tillagas under tiden av förklarliga skäl… Recept finns att tillgå via Xiaomi Home-appen men kan variera från land till land.

Rekommenderat pris varierar på AliExpress men runt en 1 100 kronor + frakt får du räkna med vid köp. Om den dyker upp officiellt här i Sverige återstår att se, svenska Mistore sålde tidigare en smart riskokare men det var ett par år sedan.

Källa: AliExpress

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!