Apple

Senaste betan av iOS 17.1 låter oss ändra StandBy-läget

Dubbeltryck är även här!

Apple har idag släppt beta 2 av iOS 17.1 och watchOS 10.1 till utvecklare och i uppdateringen kommer det efterlängtade dubbeltryck som fungerar med den senaste Apple Watch Series 9 och Ultra 2.

I uppdateringen till iOS och Apple Watch som än så länge enbart finns tillgänglig om man är utvecklare och kör betan så kommer dubbeltryck äntligen till Apple Watch Series 9 och Ultra 2. Det betyder att det nu går att använda gester med dina fingrar för att styra Apple Watch och aktivera olika funktioner så som att svara på ett samtal. Apple har även åtgärdat en bugg som gör att widgets på macOS blir blanka om de är tillagda från iPhone.

Det har även kommit fler inställningar till StandBy som gör att vi kan välja om skärmen ska stängas av automatiskt, efter 20 sekunder eller aldrig. Väljer vi alternativet aldrig så kommer telefonen visa våra utvalda StandBy-widgets hela natten lång men det alternativet är endast tillgängligt på iPhone 14 Pro och iPhone 15 Pro som har always-on-skärm. Den offentliga versionen av iOS 17.1 borde inte dröja allt för länge och kommer gissningsvis inom någon/några veckor. Nedan kan du se en full genomgång om det mesta som är nytt i iOS 17.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!