Smarta Hem

Smart fläkt för Apple Home presenterad av Smartmi

Batteridriven och fläktar både horisontellt och vertikalt

Smartmi lanserar ännu en nyhet och denna gång med en frisk fläkt. En smart nydesignad golvfläkt som dessutom har stöd för Apple Home.

Kinesiska Smartmi är företaget som gjort våra varma, heta somrar lite svalare med sina smarta golvfläktar. Nu slår de till med en ny sådan, Smartmi Air Circulator Fan har dessutom stöd för Apple Home vilket välkomnas med öppna armar. Det är en stående golvfläkt med inbyggt batteri vilket gör den portabel när dagarna är som varmast.

Smartmi Air Circulator Fan

En intressant nyhet med denna är konstruktionen som gör att den kan vinklas betydligt mer än deras tidigare modeller – faktiskt så att den fläktar horisontellt och inte bara vertikalt. Med andra ord så kan de friska fläktarna nå större ytor i hemmet. De kallar denna funktion för “AI-based dynamic breeze”.

Smartmi Air Circulator Fan

Det inbyggda batteriet laddas smart via en magnetisk laddare som stannar kvar på golvet. Anslutning sker via Wi-Fi, 2,4 GHz och batteritiden ska räcka upp till 24 timmar (max 2 timmar på max hastighet). Som tidigare nämnt så fungerar den även med Apple Home vilket gör den till en av de första smarta fläktarna på marknaden att ha stöd för HomeKit. Den fungerar även med Google Home och Amazon Alexa samt den egna appen Smartmi Home.

Än så länge finns ingen uppgift om pris eller tillgänglighet på deras hemsida. Från en film på hemsidan ser den ut att komma i två färger, svart och vitt.

Blir det ett köp månne?

Källa: HomeKit News

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!