Pryl

Smarta kärran Evotrail följer dig var du än går

Lasta upp till 90 kilo och slipp kånka på barn, djur eller livsmedel

Tycker du om att vara ute i naturen men ogillar att släpa med dig allt till den mysiga fikastunden? Då kan smarta kärran Evotrail vara något för dig.

På Kickstarter har ett ganska intressant projekt dykt upp som borde kunna tilltala alla som har något att bära på om dagarna. Den smarta kärran Evotrail följer dig var du än går och drivs av bakhjulen. Allt du behöver är att lägga en UWB Beacon i fickan och sedan ser Evotrail till att följa dig. Det går att ställa in tre olika hastigheter så att det passar olika användare. Den rymmer 160 liter och klarar av en vikt på upp till 90 kilo och räckvidden via det uppladdningsbara batteriet är 24 kilometer.

Evotrail kommer i tre olika färger och kan enkelt fällas ihop för att ta så lite plats som möjligt under transport. Det finns olika tillbehör också där ett innebär att den kan omvandlas till ett bord vilket är perfekt på skogsturen eller en kopphållare som även har plats för mobiltelefonen. Användningsområde blir ju upp till var och en men mat på väg hem från affären, barnen som inte orkar gå eller husdjuren som behöver komma ut en stund.

Den medföljande UWB Beacon kontrollen ger användaren möjlighet att fjärrkontrollera Evotrail vilket kan vara extra bekvämt. Evotrail väger 18 kilo kapslingsklassen är IPx4.

Rekommenderat pris för Evotrail är cirka 4 200 kronor den beräknas levereras i juni månad 2024. Läs mer via länken nedan.

Källa: Kickstarter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!