Smarta Hem

Smartmi presenterar trådlös luftrenare

Har ett inbyggt batteri som ger upp till 24 timmars drift

Smartmi presenterar en luftrenare som ger dig lite mer frihet. Den är portabel i och med att den drivs av batteri vilket innebär en ännu enklare vardag.

Smartmi Air Purifier P2 är den nya luftrenaren från kinesiska företaget Smartmi som har en fot i Xiaomi-sfären av smarta produkter. De har tidigare tillverkat luftrenare åt Xiaomi men kör nu sedan ett tag under det egna varumärket Smartmi.

Smartmi P2 Air Purifier

Tack vare ett inbyggt batteri kan du enkelt flytta runt luftrenaren i hemmet och slipper tänka på att hitta ett vägguttag eller glömma dra ut strömkabeln när den flyttas. Den ska enligt uppgift klara av 24 timmars drift på en laddning.

Smartmi P2 Air Purifier

Upptill på luftrenaren finns inbyggd stämningsbelysning som visar olika färger. Huruvida färgerna går att ställa in individuellt från kompatibla appar framgår inte i nuläget. Det kan också vara så att denna belysning är avsedd för att visa förändringar i luftkvaliteten.

Smartmi P2 Air Purifier

Smartmi Air Purifier P2 är kompatibel med Apple HomeKit, Google Home och Amazon Alexa. Status och andra värden visas upptill på den inbyggda displayen. Luftrenaren har en dessutom en inbyggd PM2.5/PM10 sensor och den ansluts via Wi-Fi till ditt 2.4 GHz-nätverk.

Vill du läsa mer om luftrenaren Smartmi Air Purifier P2 kan du göra det på företagets hemsida.

Källa: HomeKit News

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!