Smarta Hem

smpl small display visar data från din Homey

Smart display utvecklad i Danmark visualiserar värden i ditt smarta hem

Att ha koll på olika värden i det smarta hemmet är guld värt ibland. Men, dock inte så lätt alltid då hubben står gömd och mobilen inte är i närheten.

Danska företaget Martins Tech Garage har tagit fram en liten, praktisk display som kan visa upp en del olika värden för dig som använder Homey Pro. Prylen smpl mini display har tagits fram tillsammans med elektronikutvecklingsföretaget EKTOS och deras ukrainska dotterbolag TECHTO samt den holländska mjukvaruutvecklaren koktail. Entusiasterna som varit med och utvecklat smpl mini display vill visa att all teknik inte behöver komma från Kina eller USA.

Smpl Mini Display

Efter omfattande utveckling och prototyper har det kombinerade teamet i Danmark, Ukraina och Nederländerna uppnått alla sina ursprungliga mål. smpl mini display är den första enheten utvecklad exklusivt för Homey och den första trådlösa, batteridrivna, anpassningsbara smarta hemskärmen någonsin.

Upplösningen i e-inkdisplayen är på 264 x 176 vilket ska ge bättre skärpa en motsvarande teknik som används i LCD-displayer. Den använder två stycken CR2450 batterier.

Smpl Mini Display

Är du sugen på att köpa smpl mini display så går den att beställa direkt från företagets hemsida och priset är 125 euro.

OBS! Tänk på att den endast fungerar med Homey Pro (ej Homey Bridge).

Källa: smpl

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!