Livsstil

Snart kan du slänga ihop din egna läsk hos OKQ8

Läskande!

En iskall läsk när sommarvärmen trycker på kan vara obeskrivligt gott och har du beslutsångest så kan du snart blanda fritt hos OKQ8.

Coca Cola och OKQ8 meddelar idag via ett pressmeddelande att de kommer dra igång ett nytt koncept med start på OKQ8 vid Globen (Arenavägen 86) i Stockholm. Konceptet är rätt likt det vi idag hittar på en del biografer där vi själva fyller på läsken och även kan välja bland ett lite större utbud av smaker. Det kommer att finnas återanvändningsbara dryckesbehållare och läsksorter som Coca-Cola, Fanta och Sprite och om man så önskar så går det att blanda fritt bland alla smaker och skapa sin egna smak och totalt ska det kunna gå att göra upp till 60 olika smakkombinationer.

Dryckerna ska enligt Coca Cola hålla samma kvalité som fabriksfylld dryck och den återanvändningsbara behållaren kallar de Glacial Tumbler och den ska hålla båda kylan och kolsyran kvar så vi slipper dricka pissljummen, avslagen Cola. Konceptet kommer starta på OKQ8 vid Globen men planen är att utöka konceptet till fler stationer framöver.

Via: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!