Mobil

Snowboardklockan från Huawei

och lite till

Huawei har släppt en ny variant av sin sportklocka GT. Det är Huawei Watch GT 2 Pro.

Det här är klockan för alla som vill hålla på med extremsporter och hålla koll på tidvatten och månfaser. Klockan är rund och tillverkad i titan. Urtavlan är tillverkad i safirglas så den lär klara av det mesta.

Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei har även tryckt in så mycket olika sensorer och AI funktioner tillsammans med två veckors batteritid att det är förvånansvärt hur allt ens ska få plats. Det är pulsmätare som använder sig av Huaweis TruSeen 4.0+, stressövervakning över hela dagen samt syremättnad i blodet (SpO2) och trådlös laddning.

Huawei Watch GT 2 Pro

 

Huawei har satsat extra hårt nu med att deras klockor ska ge råd i form av personliga tränare. Både deras Watch fit och GT 2 Pro kommer med träningsguider och GT 2 Pro har tio fortlöpande kurser/löparkurser som erbjuder en guidad tjänst för att hålla användarna motiverade.

Utförsåkning, längdskidor och snowboard är några av träningsformerna som GT 2 Pro kan registrera nu och datan som klockan samlar in är användarens genomsnittliga hastighet, distans, bana, sammanlagd fallhöjd, brantaste backen, puls, syresättning av blodet och en hel del till.

Pris och tillgänglighet

Huawei Watch GT 2 Pro finns i två versioner: sportversionen i Night Black och den klassiska versionen i Nebula Grey. Båda versionerna kan förbeställas på den svenska marknaden från och med 14 september. Leveranser sker från 28 september. Rekommenderat cirkapris för båda versionerna är SEK 3 290 inklusive moms.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!