Smarta Hem

Sonoff lanserar nya produkter för det smarta hemmet

Ny hubb men också möjlighet till bevattningsstyrning

 

Sonoff Zigbee Bridge Ultra

Sonoff lanserar också en ny hubb för sina produkter som utöver att vara en Zigbee-brygga även har stöd för Matter när det gäller anslutna produkter från Sonoff. Kommunikation sker med Zigbee 3.0 och upp till 256 Sonoff-enheter som använder Zigbee stöds. Bryggan har även en Ethernet-anslutning utöver Wi-Fi. Stöd finns för Apple Home, Google Home samt Amazon Alexa.

Rekommenderat pris är 59,90 dollar och mer information finns att läsa på hemsidan.

Sonoff Zigbee Smart Water Valve

För dig som använder Zigbee i hemmet och vill automatisera din bevattning så har de också lanserat en produkt för detta. Den kan hålla koll på upp till 180 dagars vattenförbrukning via appen vilket kan ge mer insikt om förbrukningen. Protokollet är Zigbee 3.0 vilket innebär att det går att använda den med andra kompatibla plattformar för det smarta hemmet.

Rekommenderat pris är 36,90 dollar och mer information finns att läsa på hemsidan.

Sonoff Zigbee Water Leak Sensor SNZB-05P

Den nya vattenläckagesensorn använder Zigbee 3.0 och det går att förlänga detekteringsräckvidden med en kabel som säljs som tillbehör. Batteritiden uppges vara 5 år med ett CR2477-batteri. Kapslingsklassen är IP67.

Rekommenderat pris är 15,90 dollar och mer information finns att läsa på hemsidan.

Sonoff Micro Zigbee USB Smart Adaptor

 

Detta är en liten adapter som används för att fjärrstyra enheter som använder USB-kontakter. Via appen går det att hantera anslutna enheter, ställa in timers, skapa smarta scener eller ge röstkommando. Den använder Hi-Speed USB 2.0 och stöd finns för att snabbladda med 36W. Kommunikationsprotokollet är Zigbee 3.0 vilket innebär kompatibilitet med en mängd olika hubbar. Kan också användas för att utöka räckvidden i Zigbee-nätverket.

Rekommenderat pris är 12,90 dollar och mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: Sonoff

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!