Ljud & Bild

Sonos kommer lansera budgetalternativ till Sonos Beam

En billig rackare utan HDMI

Som vi har skrivit om tidigare så kommer Sonos hålla låda den 25 maj men redan nu har det läckt ut vad de kommer att visa upp.

Den 25 maj kommer Sonos med största sannolikhet visa upp en ny ljudlimpa i budgetsegmentet som kommer kosta 249 dollar. Det är The Verge som rapporterar om detta och kodnamnet för den är “Fury”. The Verge skriver att de har fått se riktiga bilder på den nya ljudlimpan och har sedan återskapat bilderna digitalt.

Sonos budgetalternativ har måtten 550 x 69 x 100 millimeter medans Sonos Beam har 651 x 68,6 x 100 så den blir aningen mindre. Den kommer att lanseras i två färger, svart och vitt och kommer inte ha mikrofoner eller stöd för Dolby Atmos. Det ser inte heller ut att bli en HDMI-port på den utan enbart anslutning via optisk kabel. Den kommer släppas med ett väggfäste så kunder som har en Sonos Arc skulle kunna använda den för att förhöja Atmos-ljudet.

The Verge avslutar med att nämna att Sonos fortfarande arbetar på att ta fram en mindre, billigare subwoofer som går under namnet “model S37” och ett par trådlösa hörlurar.

Källa: The Verge

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!