Hobby

Studio Ghibli bjuder på 400 konstverk

Från 8 japanska storverk

Studion bakom en hel del klassiska animefilmer har nu delat 400 bilder från sina verk, som är helt gratis att använda med sunt förnuft.

Studio Ghibli är studion bakom 8 filmer på listan av de 15 mest sedda animefilmerna genom tiderna. Där den Oscarbelönade Spirited Away ligger i topp. Nu bjuder de på fyrahundra bilder från sina verk och talar om att de kommer fortsätta leverera bilder i framtiden.

Studion är välkända för sin kvalité i animeringar och bilder, så här finns det verkligen guldkorn att plocka hem. För oss som gillar dessa verk har det inte varit ett tråkigt år, förutom dessa bilder så kom 21 av filmerna på Netflix tidigare i år, så för den som inte upptäckt storheten är det dagas att titta på Spirited Away, Min granne Totoro och tappa andan till den vackra animeringen i Det blåser upp en vind.

“From this month, we will provide scene photos of all Studio Ghibli works in sequence”,  “This month, we will provide 8 works, mainly new works, for a total of 400 pieces. Feel free to use it within the bounds of common sense.” – är  översättningar från hemsidan.

Bilderna hittas på Studio Ghiblis hemsida.

Via: The Verge.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!