Apple

Svagt intresse för iPhone 14 och iPhone 14 Plus

Som iPhone mini.

Enligt Apple-analytikern Ming-Chi Kuo har efterfrågan på iPhone 14 och iPhone 14 Plus varit svag, förhandsbokningarna av de två standardmodellerna ska inte ha levt upp till förväntningarna.

Kuo meddelar i sitt senaste inlägg på Medium att iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max har bra och neutrala resultat när det kommer till förhandsbokningarna när de jämförs med iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Bara utifrån att leveranstiderna skjutits fram mer än fyra veckor för att få lägga vantarna på en av telefonerna kan vi anta att efterfrågan är hög. Men iPhone 14 och iPhone 14 Plus ser ut att finnas i lager i butikerna på datumet när de släpps och enligt Kuo återspeglar det en svag efterfrågan på standardtelefonerna. Kuo fortsätter med att meddela att förhandsbokningarna för iPhone 14 och iPhone 14 Plus är sämre än för tredje generationens iPhone SE och iPhone 13 mini.

Om det här håller i sig kan Apple minska sina beställningarna på iPhone 14 och iPhone 14 Plus, något som kan ske så tidigt som i november om det inte vänder. Kuo uttrycker sig i hårda ordalag med:

Apples produktsegmenteringsstrategi för standardmodeller har misslyckats i år.

Via: Macrumors

Källa: Medium

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!