Spel

Svenska priser för Xbox All Access klara

Billigare att prenumera än att köpa

Om du planerar slå stort på Xbox Series X och Microsoft Game Pass bör du titta på att abonnera på den i stället.

I och med lanseringen av Xbox Series X och dess lillasyskon Xbox Series S kommer även möjligheten att prenumerera på dem via tjänsten Xbox All Access.

Priset för Xbox Series X blir 370 kronor i månaden och det inkluderar Game Pass Ultimate som ger oss hundratals spel att ladda hem eller streama från molnet. Detta kostar i vanliga fall 149 kronor. När det kommer till Xbox Series S blir priset 284 kronor.

Bindningstiden är 24 månader och därefter får du behålla din Xbox.

Att jämföra kommer Xbox Series X kosta 5 695 kronor vid lansering och lägger du på 24 månader Game Pass blir det i sin tur 3 575 kronor vilket ger en totalkostnad på 9 270 kronor jämfört med totalkostnaden för Xbox All Access på 24 månader som är 8 880 kr.

Xbox All Access kommer vara exklusivt till Elgiganten. Förhandsbokningen av Xbox Series X drar igång i morgon den 22 september.

Först ut att rapportera priserna var Twitter-användaren Aaron_VR och Elgigantens presstjänst har bekräftat att de är korrekta.

Vi finns på Patreon!

Vi ser att du har en AdBlocker på! Vår dröm är att kunna erbjuda er det senaste inom konsumentteknik utan att behöva fläska på med annonser. Vill du hjälpa oss att göra det till verklighet?

Stöd oss via Patreon!

Kommentarer