Recensioner

Tappa aldrig bort Apple TV-kontrollen igen med Nomads nya fodral

Varför har inte Apple löst detta hårdvarumässigt än?

Att tappa bort fjärrkontrollen några minuter innan fotbollsmatchen drar igång kan skapa en panik som skapar motstycke men nu finns en lösning om du har den senaste fjärrkontrollen till Apple TV från Apple.

Vad är så speciellt med Nomads fodral?

Nomad lanserade för någon vecka sedan ett nytt fodral till den senaste Apple TV-kontrollen och vi har nu klämt och känt för att se om det löser våra problem när Siri Remote får fötter och springer iväg. Nomad Leather Cover är inte bara ett fodral till Siri Remote utan det smarta här är att den har en liten ficka där man kan placera en AirTag. Det betyder att vi via Hitta-appen kan döpa vår AirTag till “Fjärrkontroll” och sedan både pinga den eller leta upp den med hjälp av guidade pilar.

Vi är ostoppbara och kan nu ALLTID hitta vår fjärrkontroll

Innan vi placerar vår Siri Remote i fodralet petar vi dit vår AirTag

En stilren men tjock design

Nomads Leather Cover är tillverkat i Horween-läder från USA och som med allt läder så kommer det med tiden att bli lite mörkare och även få en läcker patina. Eftersom det ska få plats med en AirTag i fodralet så har de behövt göra det ganska tjockt. Detta kan nog skrämma bort en del potentiella köpare men undertecknad tyckte den låg fint i handen och stör sig inte speciellt mycket av dess storlek. På högra sidan av skalet så är det ordnat så vi enkelt kommer åt Siri-knappen och i botten kan vi enkelt koppla in lightningkabeln när vi behöver ladda fjärrkontrollen utan att behöva ta av fodralet.

Hjälper den oss att hitta vår fjärrkontroll?

Även utan hjälp av en AirTag så har det blivit enklare att hitta fjärrkontrollen tack vare att den inte längre är så tunn och enkelt glider ned mellan soffkuddarna. Men jag gav även min son i uppdrag att gå och gömma den på valfritt ställe förutom toaletten och sedan var jakten igång. När han hade gömt kontrollen så öppnade jag Hem-appen och blev guidad med hjälp av pilarna fram till hans systers dockskåp där den låg och vilade i en säng. Så med andra ord kommer vi framöver slippa panikleta fjärrkontroller som kan ligga precis var som helst i hemmet om ett busigt litet barn har fått tag på den.

Sonen gjorde det lite väl lätt för oss att hitta fjärren

Med fodralet blir det en lite tjockare kontroll

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!