Smarta Hem

TCL presenterar en mängd nya hushållsapparater

Tvättmaskiner och luftkonditionering utöver redan presenterade robotdammsugare

TCL storsatsar med sina produkter på den europeiska marknaden. Nu har nya hushållsapparater presenterats och deras ekosystem fortsätter att växa.

Kinesiska företaget TCL som vi känner till från deras tv-apparater fortsätter sin satsning på den europeiska marknaden. Företaget lanserar nu flera nya produkter inom kategorin hushållsapparater. Sedan tidigare har vi skrivit om deras nya robotdammsugare Sweeva samt luftrenaren Breeva.

TCL Breeva-400 luftrenare

Luftrenaren Breeva från TCL

Tvättmaskiner från TCL

Senaste produkterna som ska lanseras är tvättmaskiner och luftkonditionering. De nya tvättmaskinerna i TCL P2-serien har automatisk dosering och ångprogram som eliminerar bakterier och säkerställer ett hygieniskt resultat. Tvättmaskinerna har Digital Inverter Technology som garanterar lägre vibrationsnivåer. Tvättens vikt detekteras automatiskt och vattenförbrukning justeras därefter.

En av de nya tvättmaskinerna med kombinerad tvätt och tork har Air Refresh-program som tar bort lukter på 25 minuter utan användning av tvättmedel, detta genom att generera mikroånga.

Luftkonditionering från TCL

TCL har också presenterat nya AC-modeller och FreshIN är snyggt designade modeller som ska passa de flesta hem. En funktion för temperaturbalansering ska undvika obekväma skiftningar i inomhustemperaturen.

Alla produkterna är integrerade med TCL IoT-system och kan styras och kontrolleras via TCL Home-appen.

Ambitionerna från TCL är höga och företaget hoppas på att deras multikategoriprodukter ska representera 30% av omsättningen i Europa inom 5 år. Produkterna som presenterats nu ska finnas tillgängliga efter sommaren.

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!