Digital Livsstil

Tinder uppdaterar med ny design och fler funktioner

Det bjuds bland annat på mörkt läge i appen

Dejtingappen Tinder släpper ett nytt set av profil- och sökfunktioner. Uppdateringen ska spegla sättet som den nya  generationens singlar knyter kontakter på.

Tinder, den välkända dejtingappen lanserar nu ett gäng nya profil- och sökfunktioner, som designats för att spegla och befästa sättet den nya generationen singlar knyter kontakter på. Baserat på Tinders rapport, “The Future of Dating” framkommer att unga singlar vill ta ett nytag kring dejtingen online. Rapporten visar att 69 procent av singlarna i Generation Z tycker att normerna kring dejting behöver förnyas. Detta för att spegla ett mer modernt och mångsidigt samhälle.

De nya funktionerna i Tinder-appen är:

  • Fun facts: Funktionen ger användare möjlighet att uttrycka sin unika personlighet och visa flera sidor av sig själva. Genom att välja och svara på fun facts kan konversationer initieras som går lite djupare än en enkel “Like” eller “Nope”.
  • Profilquiz: Upptäck hur kompatibel du är med potentiella matchningar genom att svara på ett roligt och upplysande quiz om dig själv. Dela dina quizsvar på din profil och ge en glimt av dina preferenser och intressen.
  • Lyft fram grundläggande infotaggar: Minska gissningsarbetet genom att dela viktig information om dig själv. Att använda taggar gör det enkelt och roligt att berätta mer om dig själv och lära känna dina potentiella matchningar.
  • Förstärkt rapportering: Tinders uppgraderade rapporteringssystem gör det möjligt för dig att rapportera specifika delar i profiler för att ge en säkrare och mer respektfull upplevelse.
  • Uppdaterad design: Uppdateringar av användargränssnittet, uppgraderade animationer samt en ny “It’s a Match!”-skärm utformad för att få varje “Like” eller “Nope” på Tinder att kännas lite mer speciell och engagerande.
  • Mörkt läge: För sena kvällar eller diskret offentlig matchning finns detta nu tillgängligt i Tinders inställningar.

Vad väntar du på?

Källa: Pressmeddelande

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!