Pryl

Upptäck allt-i-ett prylen för dina bärbara enheter

Cheertok är en mus, en styrplatta, en selfietrigger, en pointer och lite annat kul

Är du personen som håller presentationer stup i kvarten eller använder alla bärbara enheter för att visa upp saker och ting? Då kan allt-i-ett prylen Cheertok bli din bästa vän.

Kickstarter finns just nu ett nytt och ganska intressant projekt vid namn Cheertok. Detta är en kombinerad “Air Mouse+Touchpad+Presenter+Shortcut Generator” enligt företaget bakom idén. I en produkt stor som en iPod ungefär har man tryckt in funktioner för navigering, skrollning, zoomning, laserpekare, triggerknapp för kamera i en mobil enhet. Allt kan skötas trådlöst med en hand tack vare den inbyggda touchpaden vilket innebär att den lämpar sig väl för dig med många järn i elden eller som håller i mycket presentationer i arbetslivet. Utöver detta finns även programmerbara genvägar (ShortCuts för iPhone) och allt i en produkt som endast väger 40 gram.

Cheertok

Cheertok kan användas till projektorn, laptopen, datorn eller tv’n och styr det mesta via Bluetooth 5.0. Lämpar sig även väl för dig som behöver ta en bunt selfies och inte vill använda självutlösaren eller en selfiestick för detta så även perfekt för bloggaren eller vloggaren. Den laddas upp med USB-C på 1,5 timme och det inbyggda batteriet sägs räcka i upp till 20 dagar.

Just nu kan du fortfarande lägga beslag på en via Kickstarter för USD 35 vilket är ungefär 329 SEK. Cheertok förväntas skeppas i maj 2022.

Källa: Kickstarter

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!